Kevin Schijven Kevin Schijven
19/06/2024 13:16 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/06/2024 13:02

Ethereum klaar voor explosieve groei na SEC goedkeuring ETF’s

Ethereum-ETH
Analyses
Bitcoin naar $69.000? Koers toont positieve signalen met Trump steun

Foto: XanderSt/Shutterstock

Ethereum (ETH), hét toonaangevende platform voor gedecentraliseerde applicaties en smart contracts, wordt vandaag uitgelicht.

Onlangs heeft de SEC groen licht gegeven voor de lancering van ethereum-beursfondsen, wat voor aanzienlijke prijsvolatiliteit zorgde. De ethereum-ETF’s kunnen mogelijk binnenkort al lanceren en dit kan de ETH koers positief beïnvloeden door bredere adoptie en verhoogde investeringen.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse ethereum (ETH)

Ethereum houdt deze week een stuk sterker stand dan de meeste andere altcoins. Het positieve nieuws lijkt ETH omhoog te sturen terwijl veel altcoins dalen. De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs de volgende ETH-analyse in de Discord groep:

“Ethereum ziet er nog steeds sterk uit, ondanks de bredere marktcorrectie in cryptoland. De ETH koers heeft recent de blauwe steunzone geraakt rond de $3.400 en is, zoals we hadden verwacht, vanuit hier weer gestegen.

 

Terwijl de meeste andere altcoins de afgelopen tijd verwateren en een gebrek aan momentum tonen, houdt ETH zich sterk. Dat heeft waarschijnlijk met de goedkeuring van de ETF’s te maken.

 

We verwachten daarom een trend continuatie richting het noorden. Het eerstvolgende doel voor ETH is de piek uit maart, vlak boven de $4.000. Mocht ETH hier doorheen breken, dan ligt mogelijk de weg open richting de all-time high. In Discord blijven we de koers nauw volgen en houden onze strategie up-to-date voor onze leden.”

Ethereum analyse 1706
Datum analyse: 17 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/F0vUvmtQ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie