Wessel Kersting Wessel Kersting
03/12/2023 14:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/12/2023 11:57

Ethereum koers op kantelpunt: deze steunzones zijn nu cruciaal

Ethereum-ETH
Analyses
Ethereum (ETH) op kritiek moment: koers kan nog een stuk dieper zakken

Foto: PixieMe/Shutterstock

Ethereum (ETH) blijft een centrale speler in de cryptomarkt. In dit artikel delen we een technische analyse uit onze Premium omgeving van de huidige marktpositie van ETH en mogelijke toekomstige trends.

Door lid te worden van onze Premium omgeving, krijg je toegang tot deze meer analyses en kom in je contact met experts en mede-investeerders. Probeer de Premium omgeving voor slechts 1 euro voor een 30-daagse proefperiode. Onthoud dat deze informatie slechts ter educatie is en niet bedoeld is als financieel advies.

Profiteer van koersdaling ethereum (ETH)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ETH analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Ethereum toonde onlangs een opwaartse trend in de vorm van een klassiek 12345 Elliott Wave patroon. We bevinden ons nu in de laatste fase, een ‘ending diagonal’ voor wave 5, die vaak voorafgaat aan een significante verandering in de koersrichting.

 

Onze technische analyse suggereert dat er voor ETH een uitbraak aan de onderkant van de huidige driehoeksvorming kan komen. Als dit gebeurt, houden we rekening met een daling richting het gebied tussen $1.750 en $1.850 waar we verwachten dat de koers steun vindt.

 

Belangrijk om in de gaten te houden is het invalidatieniveau op $1.519. Een beweging onder dit niveau zou onze huidige analyse ongeldig maken en kan duiden op een diepere correctie.”

Datum analyse: 2 december.Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/spwcZ1WE/

Tip: gebruik eigen crypto voor passief inkomen

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo biedt ‘staking’ en ‘lending’ voor crypto, waarmee je passief inkomen genereert. Bij staking krijg je beloningen voor netwerkondersteuning, terwijl lending rente oplevert door je crypto uit te lenen. Met veilige bewaring bij Bitvavo en beloningen tot 15%, is dit een aantrekkelijke manier voor extra inkomsten. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie