Wessel Kersting Wessel Kersting
29/11/2023 16:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/11/2023 14:25

Ethereum koers op weg richting $2.600, maar eerst een correctie

Ethereum-ETH
Analyses
Ethereum koers op weg richting $2.600, maar eerst een correctie

Foto: leksiv/Shutterstock

De recente koersontwikkelingen omtrent ethereum (ETH), de op één na grootste crypto, zijn erg interessant. In onze nieuwste analyse, afkomstig uit de Premium omgeving van Crypto Insiders, bekijken we de recente en toekomstige prijsbewegingen van ETH.

Deze inzichten zijn relevant voor ETH investeerders en handelaren die op zoek zijn naar kansen in de markt. Meld je nu aan voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot meer analyses in onze Premium omgeving. Onthoud dat deze analyse alleen dient om te informeren en niet als financieel advies.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ETH analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Ethereum had recent een sterke opwaartse 12345 Elliott Wave patroon gevormd. Deze beweging omhoog wordt ondersteund door opwaartse dynamische trendlijnen die de kracht extra benadrukt.

 

We voorspellen een tijdelijke daling richting onze groene koopzone die ligt tussen de $1.832 en $1.900. Het is in deze zone dat we verwachten dat de huidige correctieve fase zal eindigen en de weg vrijmaakt voor de voortzetting van het grotere 12345 Elliott Wave patroon.

 

Het invalidatieniveau is vastgesteld op $1.519, waar we goed om moeten letten. Als de koers niet onder dit niveau uitkomt, dan verwachten we een stijging naar een eerste doel rond de $2.580. Anders moeten we rekening houden met verdere neerwaartse druk.”

Datum analyse: 26 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/0aRZ5ZDK/

Verdien een passief inkomen met crypto

Meld je vandaag aan bij Bitvavo en ontdek hoe je passief inkomen kunt verdienen. Door je crypto zoals Ethereum of Cardano te staken, genereer je extra crypto door deelname aan het netwerk beveiligingsproces. Via deze link ontvang je gratis crypto en tot €10.000 korting op transactiekosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie