Wessel Kersting Wessel Kersting
01/10/2023 08:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Analyses
Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van ethereum (ETH), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze toegewijde analisten, met hun diepgaande kennis en scherpe blik op de markt, onderzoeken wekelijks tal van cryptomunten. Hun persoonlijke handelsplannen en inzichten worden dagelijks door meer dan 1.000 leden geraadpleegd.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs ethereum weer onder de loep genomen. Zij gaven in hun analyse, die in de Premium omgeving is gedeeld, het volgende aan:

“ETH lijkt zich momenteel in een correctiefase te bevinden, waarbij een verdere daling niet uitgesloten is. De huidige structuur suggereert een afronding van een kleiner WXY Elliott Wave patroon die mogelijk de koers onder de $1.500 kan duwen.

Echter, als we de $1.745 aanraken voordat we de verwachte daling in hebben gezet, kantelt ons perspectief en wordt de koers al eerder bullish dan verwacht. Wat ETH op korte termijn ook doet, onze visie blijft voor de middellange termijn sowieso bullish.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie