Wessel Kersting Wessel Kersting
30/10/2023 16:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/10/2023 15:56

Experts delen nieuwe Cardano koersverwachting

Cardano-ADA
Analyses
Bitcoin stoeit met weerstand: 'uitbraak betekent nieuwe all-time high'

Foto: tomeqs/Shutterstock

In dit artikel presenteren we de verwachtingen van onze analisten voor de cardano (ADA) koers. Deze analyse komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving en kun je gebruiken om je eigen strategie te verfijnen en betere handelsbeslissingen te maken.

Zoek je meer van dit soort analyses? Dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode starten in onze Premium omgeving. Hier vind je meer crypto analyses en kom je in contact met onze analisten en community.

NEAR crypto lijkt klaar voor sterke stijging vanuit groene zone
NEAR crypto lijkt klaar voor sterke stijging vanuit groene zone

Technische analyse cardano (ADA)

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders hun licht laten schijnen op de ADA koers, en deze inzichten gedeeld in de Premium omgeving. Hierin brachten zij het volgende naar voren:

“Bij ADA zien we momenteel weinig verandering. Desalniettemin valt het op dat we aan de bovenzijde een mogelijke uitbraak lijken te maken uit de ‘pennant’ die zich op de dagelijkse grafiek heeft gevormd.

 

Toch handelt cardano nog steeds ruim binnen de grenzen van een correctieve structuur. Deze trend zal enkel veranderen wanneer ADA boven de $0,314 uitkomt.

 

Zolang deze grens niet wordt overschreden, toont ADA echter tekenen van zwakte, waardoor een neerwaartse beweging verwachten. Mocht de markt een meer negatieve wending nemen, dan houden we als eerste steunniveau de $0,2365 scherp in de gaten.”

 

Datum analyse: 28 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grote.

 

Op zoek naar een betrouwbare partij om ADA te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie