Wessel Kersting Wessel Kersting
30/10/2023 16:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/10/2023 15:56

Experts delen nieuwe Cardano koersverwachting

Cardano-ADA
Analyses
Ethereum stijgt in aanloop naar ETF's: experts delen prijsdoelen

Foto: tomeqs/Shutterstock

In dit artikel presenteren we de verwachtingen van onze analisten voor de cardano (ADA) koers. Deze analyse komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving en kun je gebruiken om je eigen strategie te verfijnen en betere handelsbeslissingen te maken.

Zoek je meer van dit soort analyses? Dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode starten in onze Premium omgeving. Hier vind je meer crypto analyses en kom je in contact met onze analisten en community.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse cardano (ADA)

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders hun licht laten schijnen op de ADA koers, en deze inzichten gedeeld in de Premium omgeving. Hierin brachten zij het volgende naar voren:

“Bij ADA zien we momenteel weinig verandering. Desalniettemin valt het op dat we aan de bovenzijde een mogelijke uitbraak lijken te maken uit de ‘pennant’ die zich op de dagelijkse grafiek heeft gevormd.

 

Toch handelt cardano nog steeds ruim binnen de grenzen van een correctieve structuur. Deze trend zal enkel veranderen wanneer ADA boven de $0,314 uitkomt.

 

Zolang deze grens niet wordt overschreden, toont ADA echter tekenen van zwakte, waardoor een neerwaartse beweging verwachten. Mocht de markt een meer negatieve wending nemen, dan houden we als eerste steunniveau de $0,2365 scherp in de gaten.”

 

Datum analyse: 28 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grote.

 

Op zoek naar een betrouwbare partij om ADA te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie