Wessel Kersting Wessel Kersting
07/05/2023 09:37 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 14:42

Explosieve stijging voor bitcoin op komst volgens analisten

Analyses
Crypto prijsvoorspelling: Experts verwachten 100% stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Decentraland (MANA) onder de loep: koers zet verwachte daling in

Technische analyse BTC koers

De koers van bitcoin lijkt steun te hebben gevonden, zoals verwacht, in de blauwe supportzone.  Daardoor zien de analisten van Crypto Insiders een duidelijk patroon vormen in de koers en kunnen zij een inschatting maken waar bitcoin op de korte termijn naar toe zal gaan. Dat lgeden zij als volgt uit in hun meest recente analyse:

“BTC gaat mogelijk een interessante periode in en lijkt op erg korte termijn een diagonale wave 1 te maken. Dit is te zien aan de duidelijke overlappende wave-structuur die vormt. Na het tellen van het aantal waves komen we tot de conclusie dat we met een impulsieve sequence te maken hebben. 

Opvallend is ook dat BTC momenteel support lijkt te vinden op de 61,8% tot 66% Fibonacci-retracement niveaus van de gehele swing high/low. Dit kan een belangrijk moment zijn voor de cryptocurrency en kan mogelijk wijzen op een potentiële trendomkeer. 

Volgens de verwachting zal BTC zijn sequence afmaken en uitkomen rond de $30.330 in de vorm van een WXY Elliott Wave-patroon. Vanuit hier verwachten we echter een flinke daling. Binnen enkele dagen bekijken we de situatie rondom BTC opnieuw en delen we de bevindingen in de Premium omgeving met alle leden.”

Deze analyse is op 6 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Tip: Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

De cryptomarkt is zeer volatiel, met snelle dalingen na stijgingen. Slimme handelaren gebruiken Bybit om te handelen in derivaten en winst te maken in zowel stijgende als dalende markten. Via deze link kun je je gratis registreren en ontvang je $100 handelstegoed om het te proberen, zonder eigen inleg!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie