Wessel Kersting Wessel Kersting
17/05/2024 13:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/05/2024 11:19

Fetch.ai (FET) lijkt zich voor te bereiden op stijging van 200%

Fetch.ai-FET
Analyses
Opkomende crypto staat op het punt van een nieuwe sterke stijging

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Fetch.ai (FET), bekend om zijn rol in het toepassen van kunstmatige intelligentie binnen de blockchain-wereld, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse Fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai houdt sterk stand in de groene zone van onze analisten. De koers lijkt zich klaar te maken voor een stijging naar nieuwe prijsrecords. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“De groene koopzone tussen $2 en $2,35 wordt mooi gerespecteerd. Vanuit deze zone verwachten we een nieuwe opwaartse beweging. Wij hebben in deze groene zone een positie in FET opgebouwd, anticiperend op een verdere stijging.

 

We willen als eerste de liquiditeit ophalen bij de piek van begin april, wat ons extra kracht kan geven om de all-time high van $3,49 te doorbreken. Een doorbraak van deze piek zou een positief signaal zijn voor verdere stijgingen.

 

Onze uiteindelijke targets liggen bij de 100% Fibonacci op $4,87 en daarna bij de 161,8% Fibonacci op $6,89. Dat zou een stijging van meer dan 200% kunnen zijn. We blijven in de Discord groep alert op verdere koersontwikkelingen.”

Datum analyse: 17 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/feMAcL9h/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie