Wessel Kersting Wessel Kersting
23/04/2024 15:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/04/2024 13:15

Fetch.ai (FET) vindt steun in groene zone: klaar voor grote sprong?

Fetch.ai-FET
Analyses
Bitcoin doorbreekt $70.000 en test cruciale grens, FLOKI stijgt explosief

Foto: Champ008/Shutterstock

Fetch.ai (FET), een blockchain die kunstmatige intelligentie combineert met gedecentraliseerde netwerken om autonome economische agenten te creëren, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FET, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai is een populaire cryptocurrency uit de AI-sector, die onlangs sterk presteerde. Na de recente daling lijkt de koers stabiliteit te vinden en zich klaar te maken voor een nieuwe stijging. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“We zien dat de FET prijs wat steun lijkt te vinden in de groene zone tussen de $1,97 en $2,34, wat wel eens een springplank voor een opwaartse beweging zou kunnen zijn. 

 

De koers lijkt hier een beetje tot rust te komen, en als deze stabiliteit aanhoudt, zouden we de prijs naar boven kunnen zien kruipen. De echte test wordt de weerstand die rond de $2,78 hangt; daar zal het spannend worden.

 

Voor de langere termijn hebben we nog steeds een goed gevoel. Als de koers de eerste bovenste blauwe zone op de 100% fibonacci kan bereiken, zou dat een nieuwe all-time high markeren. Dit is voor nu ook ons eerste target vanuit de groene koopzone.

 

 Maar laten we niet te hard van stapel lopen – als we door de groene zone zakken, is dat een teken om even pas op de plaats te maken. In de Discord omgeving houden we het allemaal scherp in de gaten!”

Datum analyse: 22 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Bkid7uhs/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie