Wessel Kersting Wessel Kersting
28/09/2023 12:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Flinke stijging in zicht voor top crypto door interessant patroon

Analyses
Waarom crypto handelaren Polkadot (DOT) in de gaten houden

Foto: Champ008/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van the sandbox (SAND), rechtstreeks vanuit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SAND in je portfolio? Dan komt dat goed uit! Deze info kan je goed helpen een eigen trade plan te maken. Onze experts duiken wekelijks in meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

The Sandbox is een virtuele wereld waar gebruikers hun eigen spelervaringen kunnen creëren, bezitten en monetariseren via het gebruik van de SAND-token. Het staat bekend als een van de voorlopers van de Metaverse, waar digitale en fysieke realiteiten samenkomen.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

Chainlink (LINK) koers lijkt te pieken, crypto handelaren op scherp

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor de SAND grafiek. Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“De RSI-indicator heeft recentelijk opvallende signalen getoond die onze aandacht hebben getrokken. Een duidelijke RSI-divergentie is aan het vormen, wat wijst op een mogelijk keerpunt in de markt.

Hierdoor zijn we van plan om bij de eerstvolgende kleine retracement strategisch in te stappen. Onze focus ligt nu op de groene koopzone, gesitueerd tussen $0,2535 en $0,2885.

Als de koers hier stabiliseert, anticiperen we op een sterke opwaartse beweging. Ons eerste doel in deze bullish fase is de nog ongeteste maandelijkse pivotlijn op $0,343.”

Deze analyse is op 26 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie