Wessel Kersting Wessel Kersting
30/12/2021 11:19 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 21:33

GXC koers-analyse: Stijgt met 45%, wat komt er nog?

Analyses
GXC koers-analyse: Stijgt met 45%, wat komt er nog?

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

GXC is vandaag met maar liefst 45% gestegen! In dit onderzoek kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om de coin te kopen of verkopen.

De markt heeft flinke klappen gekregen. Bitcoin (BTC) is in een paar dagen van $52.000 naar $46.600 gedaald en Ethereum (ETH) van $4.100 naar $3.700. Gelukkig zijn er verschillende altcoins die het veel beter doen, waaronder GXCahin (GXC). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 45%. Dit zorgde ervoor dat de cryptocurrency 47% in de plus staat over de afgelopen zeven dagen. 

Chainlink lijkt klaar voor sterke stijging na Fidelity deal
Chainlink lijkt klaar voor sterke stijging na Fidelity deal

Wat is GXChain?

GXChain is een openbare berichtketen blockchain. Deze blockchain ondersteunt ook gegevensuitwisseling en een platform waarop ontwikkelaars verschillende applicaties kunnen bouwen. Wat de openbare blockchain van GXChain uniek maakt is het feit dat het ook verschillende andere functionaliteiten biedt zoals een snel inlogsysteem, KYC en ID-verificatie.

Advertentie

Waarom stijgt GXC in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou met dit bericht te maken kunnen hebben. Hierin geeft het project aan dat het project bijna haar mainnet gaat lanceren. Deze lancering heeft verschillende voordelen voor het project. Een mainnet voor een cryptocurrency is altijd een grote gebeurtenis. Vaak gaat dit namelijk gepaard met een verbetering van het huidige systeem of de lancering van een daadwerkelijk werkend product. Investeerders kunnen in anticipatie van dit mainnet de token gekocht hebben, waardoor de koers hard is gestegen. 

Technische analyse

GXC heeft een bewegelijke maand achter de rug. Hierin heeft de coin verschillende dagen gehad met een hele harde spike. Vandaag weet de koers echter nog niet welke kant hij op wilt gaan. Er is in ieder geval een sterke supportzone waar de koers vandaag al is geweest. Deze supportzone zou mogelijk een leuke entry kunnen zijn. Een mogelijke eerste target zou dan op de weerstand van de top van gister kunnen liggen. De koers heeft een geschiedenis met harde spikes dus een eventuele tweede target zou nog ver daarboven kunnen liggen op de piek van de lokale high. Dit doordat steun en weerstandslijnen vaak voor goede in- en uitstapmomenten zorgen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in GXC? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Advertentie