Ivan Lagana Ivan Lagana
20/06/2024 15:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/06/2024 15:12

Hoe crypto-experts de sterke stijging van Fetch.ai precies voorspelden

Fetch.ai-FET
Analyses
Hoe crypto-experts de sterke stijging van Fetch.ai precies voorspelden

Foto: Dennis Diatel/Shutterstock

Fetch.AI (FET), een toonaangevend platform voor gedecentraliseerde AI-oplossingen, wordt vandaag uitgelicht.

Recent nieuws toont aan dat Dell, Nvidia en SMCI gaan samenwerken met Elon Musk’s Grok AI, wat voor aanzienlijke prijsvolatiliteit heeft gezorgd. Bovendien zal Fetch.AI binnenkort fuseren met 2 andere AI-cryptoprojecten tot één grote cryptomunt, wat de FET koers positief kan beïnvloeden door bredere adoptie en verhoogde investeringen.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse Fetch.AI (FET) koers

Fetch.ai is na een harde daling momenteel weer sterk aan het stijgen. De FET koers maakte een omdraai precies waar de analisten van Crypto Insiders dat voorspelden. Zij zeiden namelijk onlangs het volgende over FET in Discord:

“FET was onlangs flink gedaald en dat het te maken met het nieuws dat de fusie is vertraagd. Hierdoor is de koers terechtgekomen in de steunzones die we in februari 2024 al hadden vastgesteld. Er is liquiditeit opgehaald onder de low van $1,29 en we zien dat de koers inmiddels steun heeft gevonden in de blauwe box, net onder de golden pocket.

 

Sinds het bereiken van deze steunzone is de koers al met ruim 40% gestegen, wat aangeeft dat FET potentieel sterk kan herstellen. We verwachten dat dit herstel zal aanhouden, vooral wanneer handelaren beseffen dat de vertraging van de merge weinig impact heeft op de fundamenten van FET. Bovendien kan een succesvolle voltooiing van de merge voor flinke hype en FOMO zorgen.

 

Op de langere termijn richten we ons op doelen van $2,72. Dit niveau lijkt haalbaar als de huidige steun blijft standhouden en het marktsentiment positief blijft. Het is belangrijk om deze ontwikkelingen nauwlettend te volgen, aangezien ze een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de toekomstige koersbewegingen van FET. In de Discord groep houden we FET nauw in de gaten en delen we regelmatig nieuwe analyses.”

Datum analyse: 18 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/17kO1PvK/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan Lagana is een toegewijde crypto-analist bij Crypto Insiders sinds april 2024. Met een achtergrond in ICT en twee jaar ervaring in de IT-branche, brengt hij een diepgaande technische kennis naar zijn rol. Via een analist van Crypto Insiders Premium kwam hij in contact met Crypto Insiders. Ivan is gespecialiseerd in het maken van technische analyses van verschillende cryptocurrencies. Zijn visie op de toekomst van cryptocurrency is positief en hij streeft ernaar een prominente naam binnen de Nederlandse crypto-gemeenschap te worden.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie