Wessel Kersting Wessel Kersting
06/04/2024 12:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 15:20

Hoe de dogecoin (DOGE) koers met ruim 50% kan stijgen naar $0,27

Dogecoin-DOGE
Analyses
Unieke crypto vindt dieptepunt: koers lijkt klaar voor sterke stijging

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gecreëerd als een grap maar uitgegroeid tot een prominente cryptocurrency, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord community waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De memecoin sector is enorm populair de afgelopen tijd, waardoor onze analisten DOGE weer goed onder de loep hebben genomen. Zij zeiden hierover onlangs het volgende in de Discord groep:

“DOGE heeft precies gedaan wat we hadden verwacht. In onze laatste analyse gaven we aan dat we dachten dat de prijs zou stijgen naar de hogere blauwe zone tussen $0,22 en $0,23. En inderdaad, DOGE heeft deze zone perfect bereikt, en is vervolgens omgedraaid.

 

Nu denken we dat de prijs zal dalen richting de lagere blauwe zone tussen $0,1475 en $0,163. We hopen dat de koers op dit punt een stevige basis zal vinden voor een toekomstige stijging.

 

Ons uiteindelijke doel voor dogecoin is rond de $0,27. We blijven de bewegingen nauwlettend volgen, verwachtend dat DOGE zich zal herstellen van deze lagere zone voor een nieuwe opwaartse beweging.”

Datum analyse: 5 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CYpO2FbG/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
XRP koers op punt van uitbraak met Ripple’s ambitieuze plannen
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Advertentie