Wessel Kersting Wessel Kersting
16/03/2024 19:12 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/03/2024 16:02

Hoe Polygon (MATIC) snel door kan schieten naar $1,70 en zelfs hoger

Analyses
Ethereum kan met 500% naar $22.000 stijgen, zegt grote ETF-uitgever

Foto: Champ008/Shutterstock

Polygon (MATIC), een platform voor schaalbaarheidsoplossingen op Ethereum, is de focus van dit artikel.

Deze analyse verkent de koersverwachting van MATIC met een analyse uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en live-streams gehouden.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

MATIC is al een tijdje rustig aan het stijgen, maar dit kan binnenkort eindelijk versnellen. Dat legden de analisten onlangs aan Discord leden als volgt uit:

“MATIC blijft gestaag stijgen. Hoewel we eerst hoopten op een kleine terugval naar $0,85 om extra MATIC te kopen, blijkt de koers te sterk en zet de stijging door. We observeren het ontstaan van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon.

 

Dit is een zeer positief signaal voor MATIC in de komende tijd. We verwachten een krachtige opwaartse beweging, met initiële doelen voor de middellange termijn rond de $1,70, waar we verwachten dat de derde wave eindigt. Na dit punt ligt de weg open voor nog hogere niveaus.

 

Hoewel deze stijging niet in een rechte lijn omhoog zal gaan en we dus ongetwijfeld op de weg naar boven korte correcties zullen krijgen, blijft ons sentiment bullish. Om risico’s te beperken, hebben we een stoploss ingesteld op $0,95. Als de koers daaronder zou vallen, zouden we een verdere daling kunnen verwachten. Echter, dit scenario lijkt onwaarschijnlijk en we richten ons nu vooral op verdere stijgingen.”

Datum analyse: 15 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kCIMZ1aW/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie