Wessel Kersting Wessel Kersting
16/04/2023 08:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:40

Info voor handelaren: Ethereum koers kan snel uitbreken

Analyses
Cardano (ADA) houders opgelet: dit moet je weten

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. In onze premium groep delen analisten wekelijks meer dan 20 vergelijkbare technische analyses waar inmiddels  meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ETH koers

De koers van ethereum heeft een sterke stijging doorgemaakt en dat heeft de analisten van Crypto Insiders zeer bullish gemaakt over de koers.  In de Premium omgeving hebben zij onlangs een nieuwe analyse gedeeld met een zeer positieve kijk op de cryptovaluta. Dit is wat zij zeggen:

“Ethereum blijft indrukwekkende kracht tonen op de markt. Als analisten zien we dat ETH momenteel in een cycle 12345 Elliott Wave patroon zit en dat we ons bevinden in de derde wave, die extended is. 

Het goede nieuws is dat wij als analisten totaal geen bearish scenario meer hebben voor ETH. Dit betekent dat we nog veel hoger kunnen, zonder enige daling. De koers zal waarschijnlijk wel wat weerstand vinden op de $2.240, maar dit zal niet sterk genoeg zijn om de koers te laten dalen. 

We blijven echter alert en wachten op het moment dat er een dip komt, omdat wij dan graag ETH willen inslaan. We houden de analyse up-to-date in onze Premium omgeving en bekijken de situatie over enkele dagen opnieuw om te zien hoe de koers gevorderd is. 

Kortom, de toekomst van ETH ziet er rooskleurig uit en we blijven de ontwikkelingen op de voet volgen.”

Deze analyse is op 14 april met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie