Wessel Kersting Wessel Kersting
30/09/2023 08:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Insider analyse: Bitcoin koers voorspelling

Analyses
Insider analyse: Bitcoin koers voorspelling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in de wereld van bitcoin (BTC), de allereerste en meest bekende cryptocurrency. Afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving, biedt deze grondige analyse inzichten in de huidige stand van zaken en toekomstige bewegingen van BTC. Onze analisten onderzoeken wekelijks talloze cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met meer dan 1.000 leden.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Het huidige landschap van BTC is onzeker. Hoewel we op de lange termijn nog steeds een positief beeld hebben van BTC, zien we op korte termijn potentiële bewolking aan de horizon.

De analyse suggereert een mogelijke daling naar de groene koopzone tussen $21.000 en $24.000 op korte termijn. Wij verwachten deze daling aangezien we een duidelijk 12345 Elliott Wave patroon zien. Echter, bij een stijging naar $28.184 zal het patroon niet meer geldig zijn en zullen we onze visie moeten bijstellen en ook korte termijn bullish worden.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie