Wessel Kersting Wessel Kersting
30/06/2023 13:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 17:30

Insider info: Ethereum koers blijkt voorspelbaar

Analyses
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente, grondige crypto-analyse uit onze Premium omgeving voor leden. Elke week leveren onze analisten hier meer dan 20 technische analyses, die door meer dan 1.000 leden dagelijks worden gebruikt. Bezit jij deze crypto niet? Goed nieuws: onze analisten zijn continu op zoek naar de beste in- en uitstapmomenten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ethereum (ETH) koers

In een eerder gepubliceerde analyse van 12 juni, gaven onze analisten in de Premium omgeving blijk van hun optimisme ten aanzien van ETH, zelfs ondanks hun voorspelling van een tijdelijke neerwaartse beweging op dat moment.

Zij gaven toen al aan te verwachten dat ETH terecht zou komen rond het 100% Fibonacci-niveau van het zich vormende Elliott Waves patroon, wat neerkwam op ongeveer $1.640.

Op 15 juni werd dit scenario werkelijkheid toen ETH inderdaad zijn laagste punt bereikte op de voorspelde koers. Vandaaruit heeft de koers een indrukwekkende opmars laten zien, en onlangs zelfs al ver in het $1.900 niveau uit is gekomen. Dit betekent een bijna 20% stijging vanaf het eerder aangegeven niveau waarbij de analisten een stijging hadden verwacht.

De trade is echter nog niet afgerond; er is nog steeds potentieel voor een verdere stijging van de koers. Onze analisten in de Premium omgeving blijven de prijsontwikkeling op de voet volgen en zullen als eerste de meest recente analyses daar delen. Hier delen zij ook andere analyses van verschillende top-coins.

Deze analyse is op 12 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen. Je kunt hier vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer informatie en een gratis proefperiode van 30 dagen.

Succesvolle handelaren gebruiken Bybit

Onze analisten maken gebruik van Bybit. Je kunt hier meer dan 400+ verschillende cryptovaluta verhandelen tegen zeer lage fees. Een groot voordeel van Bybit is dat je de transacties van succesvolle handelaren automatisch kunt kopiëren. Zo maak je winst wanneer anderen dat doen zonder dat je de hele dag achter je computer hoeft te zitten.

Bybit geeft lezers die zich via deze link registreren een welkomstbonus.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie