Wessel Kersting Wessel Kersting
12/11/2023 15:17 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/11/2023 12:13

Insider info: “We verwachten een verdere stijging voor XRP”

XRP-XRP
Analyses
Ripple’s XRP bij cruciaal steunpunt: verwachting van hogere toppen

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel delen we een analyse uit onze Premium omgeving van ripple (XRP). We bekijken de recente koersbewegingen van XRP en delen potentiële toekomstscenario’s.

Als je geïnteresseerd bent in de cryptomarkt of technische analyse, dan biedt onze Premium omgeving meer diepgaande analyses en een netwerk van investeerders en analisten. Je kunt dit nu uitproberen voor slechts €1 voor een proefperiode van 30 dagen.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ripple (XRP) koers

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders hun nieuwste bevindingen over XRP gepresenteerd aan de Premium leden. Ze onthulden toen het volgende:

“XRP heeft recent een indrukwekkende stijging laten zien. Zoals we verwachtten, brak de koers door de weerstand van $0,63 en klom het verder richting de $0,712 weerstand. Dit verloop past perfect binnen onze verwachtingen.

 

Echter, rond de $0,712 zagen we sterke weerstand. Het is belangrijk dat de onderste grijze box rond de $0,63 standhoudt voor verdere groei. Het dan van groot belang dat XRP weer boven de $0,70 uitkomt en deze grens vasthoudt als nieuwe steun. We verwachten dan een verdere stijging voor XRP.

 

Als we echter onder de grijze box van $0,63 uitkomen, dan is de kans groot dat XRP zich voorbereidt op een verdere daling. We blijven de bewegingen van XRP nauwkeurig volgen, zodat we snel kunnen inspelen op elke nieuwe ontwikkeling in de markt.”

Datum analyse: 9 november. Tradingview link : https://www.tradingview.com/x/r6WznjAm/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement