Wessel Kersting Wessel Kersting
29/09/2023 12:25 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Insider update: Crypto expert verwacht harde stijging

Analyses
Spannend: Houd deze crypto in de gaten, uitbraak nabij

Foto: Sittipong Phokawattana/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van aave (AAVE), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen AAVE in je portfolio? Goed nieuws! Dit kan namelijk jouw gouden kans zijn om meer te leren over deze cryptomunt voordat je besluit om te handelen. Onze deskundige analisten onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen dagelijks hun persoonlijke handelsplannen met met meer dan 1.000 leden.

AAVE is een digitaal platform waarop mensen direct geld kunnen lenen of uitlenen, zonder dat er een bank aan te pas komt. Hierdoor willen zij de manier waarop we naar de traditionele financiële wereld kijken veranderen.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten

Ethereum onder de loep: stijging naar $3.000 correct voorspeld

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs een nieuwe AAVE analyse in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“AAVE straalt naar onze mening een zeer bullish sentiment uit. Het is opmerkelijk hoe de koers zich heeft ontwikkeld vanuit de twee groene koopzones die we eerder hadden aangegeven. Gezien de huidige bewegingen en signalen is er voor ons geen enkele indicatie dat AAVE een daling zou inzetten.

Integendeel, we zijn ervan overtuigd dat AAVE zijn opwaartse trend zal voortzetten. Echter, op de korte termijn kunnen handelaren wat weerstand verwachten in de prijsrange van $67,90 tot $68,50 voordat de koers de weg naar boven doorzet.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie