Wessel Kersting Wessel Kersting
14/10/2022 14:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:35

Koersvoorspellingen: Sandbox en VeChain kunnen nog fors dalen

Analyses
Koersvoorspellingen: Sandbox en VeChain kunnen nog fors dalen

Foto: Satheesh Sankaran/Shutterstock

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van The Sandbox (SAND) en VeChain (VET) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

The Sandbox in neerwaartse trend

De analisten van Crypto Insiders houden The Sandbox koers al sinds juli in de gaten. Toen zagen zij al dat SAND nog een stuk dieper kon dalen. De koers beweegt zich in namelijk in een 12345 Elliott Wave patroon op de middellange termijn naar beneden en is bezig met de vijfde en laatste wave. Hierdoor kunnen de analisten ongeveer een inschatting maken waar de koers terecht zal komen. De laatste wave eindigt vaak rond de 127,2% van de fibonacci retracement. Hierdoor hebben de analisten een groene koopzone op de onderstaande grafiek kunnen tekenen.

Bovenstaande SAND analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.
Advertentie

Ook VeChain ziet er bearish uit

Ook vechain staat al een langere tijd in het vizier van de analisten. Ook bij deze koersen verwachten de analisten nog een flinke daling. VET heeft namelijk voor een lange tijd geconsolideerd, maar liet weinig kracht zien voor een opwaartse beweging. De analisten wisten hierdoor een verkoopzone te tekenen tussen de 50% en 61,8% van de fibonacci retracement. Dit zou namelijk zijn waar de tweede wave van het 12345 Elliott Wave patroon terechtkwam. Vanaf deze zone begint de derde wave. Deze wave is altijd explosief en beweegt het hardst en zal de koers wellicht nog een stuk lager kunnen duwen.

Bovenstaande VET analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

SAND of VET kopen of verkopen?

Overweeg jij SAND of VET te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie