Wessel Kersting Wessel Kersting
22/01/2024 19:27 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/01/2024 14:55

Litecoin (LTC) koers: groene zone als opstap naar hogere prijzen

Analyses
Shiba inu (SHIB) arriveert in groene zone, kan vanaf hier hard stijgen

Foto: XanderSt/Shutterstock

Litecoin (LTC), bekend als ‘het digitale zilver naast bitcoin’s goud’, staat vandaag in de schijnwerpers van onze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor LTC voor de nabije toekomst. Dit artikel biedt een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer inzichten of heb je vragen? Voor 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je interactie hebt met onze analisten. Onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe LTC analyse gedeeld. Hierin deelden zij het volgende:

“LTC is de afgelopen maanden vooral zijwaarts bewogen, maar dit heeft ons een mooie kans geboden. De koers bevond zich namelijk binnen onze groene koopzone, die we hadden getekend tussen de $60,5 en $69.

 

Vanuit deze zone zagen we al kort een stijging richting de $76, hoewel de koers daarna weer iets is teruggelopen. Belangrijk is dat de groene koopzone blijft fungeren als een sterke steunzone. Dit geeft ons vertrouwen in een toekomstige opwaartse trend voor LTC.

 

We zien een 12345 Elliott Wave patroon, dat de koers in eerste instantie naar de $92 kan brengen. Maar, gezien de aard van dit patroon, zien we potentie voor een nog hogere beweging. e houden de markt goed in de gaten en zullen verdere updates delen in onze Premium omgeving.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/piTO1I73/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie