Wessel Kersting Wessel Kersting
23/04/2024 20:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/04/2024 17:01

Litecoin (LTC) nadert cruciale zone, experts verwachten flinke stijging

Analyses
Solana (SOL) toont kracht en bereidt zich voor op volgende sprong

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Litecoin (LTC), bekend als een lichtere en snellere variant van Bitcoin, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor LTC, met inzichten uit onze Discord community waar we nieuwe analyses en live-streams als eerst delen.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Litecoin was recent eindelijk vertrokken uit de groene koopzone van de analisten van Crypto Insiders. De koers lijkt nu echter terug te keren, maar de analisten blijven optimistisch, legden ze onlangs uit:

“We zien dat de LTC koers terug richting de groene zone beweegt. Deze groene koopzone, die tussen de $60 en $70 ligt, is een gebied waar de koers potentieel veel steun kan vinden. Hoewel we niet noodzakelijkerwijs een verdere daling tot diep in deze zone verwachten, is het een plek waar de koers mogelijk een basis kan vormen.

 

Op korte termijn blijven we dus nog even voorzichtig. We sluiten niet uit dat er een aanloop naar deze steunzone kan plaatsvinden, wat mogelijk aankoopkansen biedt. We blijven opletten en zullen tekenen van stabilisatie of een ommekeer volgen.

 

Kijkend naar de langere termijn, blijven we positief gestemd over LTC. De huidige beweging kan gezien worden als een adempauze binnen een grotere opwaartse trend. We behouden dus onze positieve langetermijnvisie en verwachten uiteindelijk niveaus van boven de vorige lokale piek op $115 te zien.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9gS2a00U/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Politici willen duidelijkheid over ethereum, belangrijk voor toekomst
Ethereum ETF’s kunnen prijs van ETH naar $10.000 drijven
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high in deze landen
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt records, Trump omarmt crypto
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt record, Trump omarmt crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie