Wessel Kersting Wessel Kersting
21/02/2024 19:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/02/2024 14:40

Litecoin (LTC) stabiel in groene zone, klaar voor sterke stijging

Analyses
Chainlink (LINK) voorspelling uitgelicht: Van $12 naar $41

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit artikel richten we ons op de toekomstige koersverwachtingen voor litecoin (LTC) met ondersteuning van onze Premium omgeving.

Meld je aan voor slechts 1 euro en krijg een maand toegang tot analyses van meer dan 20 verschillende crypto en de kans om te netwerken met meer dan 1500 leden die jouw interesse in crypto delen.

Deze informatie is bedoeld om jouw inzicht te vergroten; houd er rekening mee dat onze analisten geen financieel advies geven.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders zien al langere tijd veel potentie in een opwaartse beweging voor litecoin. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“Litecoin beweegt al een een tijdje zijwaarts. Wij geloven dat de koers zich momenteel in een accumulatiefase bevindt, wat inhoudt dat beleggers LTC aan het verzamelen zijn. Dit alles vindt plaats binnen onze groene koopzone, die zich tussen de $60 en $70 bevindt.

 

Dit is een positief signaal omdat het aangeeft dat er voldoende kopers zijn om de koers stabiel te houden en niet verder te laten dalen. Op dit moment zien we een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de koersontwikkeling, met een opvallend lange wave 2.

 

We zijn nu in afwachting van wave 3, die naar verwachting zal zorgen voor een opwaartse beweging. Deze derde wave zou de koers richting de $100 kunnen stuwen. Om ons te beschermen tegen onverwachte koersdalingen, hanteren we een strakke stoploss rond de $58. Als de koers onder dit niveau daalt, bereiden we ons voor op een mogelijke verdere daling.

Datum analyse: 18 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/sjbm5ymF/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie