Wessel Kersting Wessel Kersting
04/04/2024 10:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/04/2024 09:31

Litecoin (LTC) toont stabiliteit en kan binnenkort met 50% stijgen

Analyses
Shiba Inu (SHIB) lijkt omdraai te maken richting nieuwe prijsrecords

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Litecoin (LTC), vaak gezien als het zilver naast het goud van bitcoin, staat in de schijnwerpers van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor LTC, met inzichten uit onze Discord community waar wekelijks meer dan 20 analyses delen en regelmatig live-streams houden.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Terwijl de markt de laatste tijd flink heen en weer schommelt, lijkt litecoin nog altijd een stabiele factor te zijn. Zo lang de koers standhoudt, verwachten de analisten binnenkort weer een sterke stijging, legden zij onlangs uit:

“LTC staat er momenteel sterk voor, zelfs in een markt die over het algemeen wat terugloopt. Het is litecoin gelukt om boven de $100 uit te komen na een opvallende sprong omhoog.

 

Dit succes lijkt samen te vallen met het afronden van een AB=CD harmonisch patroon, dat precies op de 113% uitbreiding lag van de beweging van B naar C.

 

Voor nu gaan we ervan uit dat LTC verder zal blijven stijgen. Het belangrijkste voor ons is dat de koers steun blijft houden rond de $100. Als dat lukt, vormt dit een solide basis voor een nieuwe opwaartse beweging, mogelijk zelfs richting de $150 op middellange termijn.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2AtiFrgU/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie