Wessel Kersting Wessel Kersting
13/03/2024 15:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/03/2024 15:05

NEAR crypto schiet omhoog, precies zoals deze analisten voorspelden

Analyses
Bitcoin koers kan sterk stijgen: ETF groei toont hernieuwde interesse

Foto: Who is Danny/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn innovatieve sharding technologie, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van NEAR, met een analyse uit onze Discord community waar elke week analyses voor meer dan 20 cryptovaluta worden bijgehouden.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

NEAR is hard aan het stijgen en klom in de afgelopen 24 uur met 14% naar $8. Dat gebeurde nadat de koers eerst een heel klein dipje maakte naar $6,5 deze koersbeweging komt precies overeen met wat de analisten enkele dagen geleden voorspelden:

“Over NEAR kunnen we kort zijn: we zijn bullish. We blijven vasthouden aan onze positie in NEAR omdat we voor de nabije toekomst een stijging verwachten. Toch hopen we eerst op een hele kleine daling, zodat we onze investering kunnen uitbreiden.

 

Er is een interessant gebied tussen de 100% en 123,6% en tussen de 23,6% en 38,2% Fibonacci-niveaus. Als er een daling komt, letten we speciaal op deze zone om eventueel extra NEAR te kopen. We verwachten dat dit het punt is waar de vierde wave van het ‘12345 Elliott Wave’ patroon zal plaatsvinden.

 

Maar als deze daling niet optreedt, is dat geen probleem. We hebben immers al een sterke positie opgebouwd die we zullen aanhouden.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DM8eKHOd/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie