Wessel Kersting Wessel Kersting
29/02/2024 09:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/02/2024 09:34

Near (NEAR) crypto kan recente koersstijging snel doorzetten

Analyses
Litecoin toont kracht ondanks correctie, experts blijven optimistisch

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR), een geavanceerd blockchain-platform, staat in de focus van onze deze analyse. We richten ons op de koersverwachting van NEAR voor de komende periode met inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium content waar je wekelijkse meer dan 20 analyses kunt vinden en 1.500 leden. Let wel, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Cosmos (ATOM) in neerwaartse trend: Wat de toekomst in petto heeft

Technische analyse NEAR protocol (NEAR) koers

In een vorige NEAR analyse hadden de analisten van Crypto Insiders winst kunnen nemen op hun trade. In de meest recente analyse delen zij hun verwachtingen voor de komende periode. Zij deelde de volgende analyse met alle leden uit de Premium omgeving:

“Voor NEAR zien we nu een uitgebreid ‘12345 Elliott Wave’ patroon, dat vergezeld gaat van een vergelijkbaar patroon als innerwave. Dit patroon geeft aan dat NEAR op het punt staat om een significante opwaartse beweging te maken.

 

Op de kortere termijn richten we onze aandacht op de 161,8% Fibonacci-niveau, die zich rond de $4,60 bevindt. Op de langere termijn verwachten we nog een veel hogere stijging. Ons doel is nu om een voordelig instapmoment te vinden om te kunnen profiteren van de verwachte stijging.

 

We zullen de grafiek nauwlettend blijven volgen om eventuele veranderingen op te merken die een goed moment voor instap zouden kunnen aangeven. Het is essentieel om alert te blijven, zodat we op het juiste moment kunnen handelen en mee kunnen liften op de opwaartse wave die voor NEAR wordt voorspeld.”

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9vJap6iQ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie