Wessel Kersting Wessel Kersting
17/04/2024 10:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/04/2024 09:26

Near Protocol (NEAR) maakt scherpe daling: wat volgt na de dip?

NEAR Protocol-NEAR
Analyses
VeChain (VET) lijkt klaar voor een sterke rally na de forse daling

Foto: Golden House Images/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn unieke sharding-technologie, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We duiken in de koersverwachting voor NEAR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we dagelijks actuele updates en live-streams delen.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

Ook NEAR ving afgelopen weekend een flinke klap. De analisten van Crypto Insiders gaven enkele dagen geleden in de Discord groep aan dat zij nog een laatste dipje verwachten voordat NEAR herstelt:

“NEAR heeft onlangs een aanzienlijke structuurverandering ondergaan, voornamelijk door de marktvolatiliteit van afgelopen weekend. We zien nu een ABC Elliott Wave patroon naar beneden vormen, en door de recente prijsdaling bevinden we ons in de wave C.

 

We focussen nu op de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, die liggen tussen de $4,50 en $5,36. Rond deze zone verwachten we dat de koers stabiliseert en kracht verzamelt voor een opwaartse beweging. Voor de middellange termijn hebben we een doel van $8,10 voor ogen.

 

Hoewel we op lange termijn optimistisch blijven over NEAR, anticiperen we dat er op korte termijn nog enige volatiliteit kan voorkomen.”

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nXR1Esw4/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Bitvavo voegt populaire crypto toe & Nederlanders krijgen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie