Wessel Kersting Wessel Kersting
26/11/2023 16:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/11/2023 22:03

NEAR protocol op keerpunt: rode zone duidt op trendomslag

Analyses
Quant (QNT) koers op weg naar nieuw dieptepunt na korte opleving

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

In dit artikel pakken we de grafiek van near protocol (NEAR) erbij, een blockchain-platform dat zich richt op gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Deze analyse uit de Premium omgeving belicht de recente koersbewegingen van NEAR en geeft een vooruitblik op mogelijke toekomstige trends.

Dit artikel is een waardevolle bron voor handelaren die geïnteresseerd op zoek zijn naar kansen in de markt. Voor een bijdrage van slechts €1 bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je verdiepende inzichten kunt krijgen en kunt netwerken met andere crypto-enthousiastelingen.

Profiteer van koersdaling near protocol (NEAR)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen:L zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat NEAR binnenkort een daling kan maken en overwegen daarom een shortpositie in te nemen. Dat legde ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Op de koers van NEAR zien we een groot ABC Elliott Wave patroon. NEAR steeg onlangs van $0,95 naar $2,18 in ongeveer een maand tijd. Deze stijging markeert de voltooiing van een B wave.

 

In deze regio hebben we daarom een rode verkoopzone vastgesteld, gevormd door de 100% Fibonacci-niveau op $1,97 en de 123,6% op $2,14. Deze zone duidt op een potentieel omslagpunt waar we overwegen om een shortpositie in te nemen.

 

Het is belangrijk om te noteren dat het invalidatieniveau voor deze bearish verwachting ligt op $2,18. Als de prijs boven dit niveau uitstijgt, zullen we onze short-strategie moeten heroverwegen. Voor nu anticiperen we echter op een neerwaartse trend en zullen de koers nauwlettend volgen.”

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ghsLib2s/

Ontvang gratis NEAR of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie