Wessel Kersting Wessel Kersting
14/02/2024 12:57 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/02/2024 11:58

Ons controversiële handelsplan voor de decentraland (MANA) koers

Analyses
Solana (SOL) kan na volgende dip hard stijgen richting prijsrecord

Foto: tomeqs/Shutterstock

Decentraland (MANA), een voorloper in de wereld van digitale vastgoed en virtuele werelden, is het onderwerp van deze analyse. We onderzoeken de koersverwachting voor MANA met inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor een bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar leden als eerst updates ontvangen voor meer dan 20 analyses per week. Deze analyses zijn puur informatief; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Profiteer van koersdaling decentraland (MANA)

MANA bewoog een lange tijd voornamelijk zijwaarts, maar volgens de analisten van Crypto Insiders kan daar mogelijk verandering in komen. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“MANA stijgt richting de rode verkoopzone die ligt tussen de $0,50 en $0,53. We hebben deze zone gekozen om te verkopen omdat we hier meerdere signalen zien die wijzen op sterke weerstand, wat kan betekenen dat de prijs vervolgens zal dalen.

 

We verwachten dat MANA zal blijven stijgen tot het de R1 maandelijkse pivot en de ‘Golden Pocket’ rond $0,525 bereikt. Echter, vanuit de verkoopzone anticiperen we op een daling richting de blauwe steun.

 

Ondanks deze plannen blijven we voorzichtig, aangezien handelen tegen de algemene trend in risico’s met zich mee kan brengen, vooral in perioden van sterk opwaarts momentum. We zullen de situatie nauwlettend blijven volgen en regelmatig updates geven in onze Premium omgeving.”

Datum analyse: 11 februari.Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2WrYhMSI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie