Wessel Kersting Wessel Kersting
09/10/2023 13:20 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/10/2023 15:57

Opvallend: Analisten wisten ripple (XRP) koers correct te voorspellen

XRP-XRP
Analyses
Opvallend: Analisten wisten ripple (XRP) koers correct te voorspellen

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In deze editie duiken we dieper in een oudere analyse van ripple (XRP) en tonen we aan hoe onze analisten het koersverloop correct voorspelden. De inzichten komen rechtstreeks uit onze Premium sectie, waar onze ervaren analisten hun expertise inzetten om wekelijks meer dan 20 cryptomarkten grondig te bestuderen. Dit exclusieve materiaal wordt dagelijks geraadpleegd door een community van meer dan 1.000 toegewijde leden.

Cosmos (ATOM) in neerwaartse trend: Wat de toekomst in petto heeft

Technische analyse ripple (XRP) koers

Op 19 juli hebben we onderstaande grafiek gedeeld met onze Premium-leden. Hierin deelden de analisten hun verwachting dat de XRP koers eerst licht zou stijgen, maar in de rode verkoopzone tussen de $0,833 en $0,862 aanzienlijke weerstand zou ondervinden en daarna hard zou dalen.

Nu, enkele maanden later, zien we dat deze verwachting perfect is uitgekomen. De koers bereikte op 20 juli al $0,85 en is vanaf dat punt enkel gedaald. De analisten plaatsten hier een shortpositie en konden zo profiteren van de koersdaling. Inmiddels staat de koers 40% lager.

In de Premium-sectie hebben de analisten inmiddels diverse nieuwe analyses gedeeld. Daar kun je precies lezen wat zij nu van de XRP koers verwachten.

Deze analyse is op 19 juli met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse zijn ondertussen al gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Hier hebben we ondertussen ook al nieuwe analyses gedeeld.

Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen. Je kunt hier vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer informatie en een gratis proefperiode van 30 dagen.


 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie