Wessel Kersting Wessel Kersting
14/10/2023 17:01 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/10/2023 16:08

Cosmos (ATOM) trekt de aandacht van marktanalisten

Analyses
Memecoin handelaren opgepast, dogecoin (DOGE) kan nog flink dalen

Foto: xalien/Shutterstock

In dit artikel werpen we een terugblik op een eerdere analyse van cosmos (ATOM), een prominente speler in het streven naar blockchain-interoperabiliteit. Deze analyse is direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving.

Als lid van onze Premium omgeving krijg je als eerste toegang tot meer van dit soort diepgaande analyses. Bovendien kun je direct al je vragen over deze analyse stellen aan onze experts. Let wel, dit is géén financieel advies.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

In dit artikel nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling uit onze Premium omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Analisten voorspelden de stijging van cosmos (ATOM)

Op 19 juni hebben we de onderstaande grafiek gedeeld met onze Premium leden. Hierin hadden de analisten hun blikken al gericht op een specifieke zone, namelijk de blauwe steunzone tussen de $5,50 en $6,50. Zij gaven toen ook dat ze vanuit hier een flinke stijging verwachten.

Nu we enkele maanden verder zijn kunnen we precies zien hoe dit scenario zich heeft uitgespeeld. In september zagen we dat de ATOM koers inderdaad deze zone binnenkwam, en uiteindelijk een bodem vond op de $6,28 op 11 september. De analisten hadden daarom ervoor gekozen om hier een positie op te bouwen.

Direct na het bereiken van deze zone zagen we een trendomkeer plaatsvinden en vervolgens een flinke stijging tot $7,66. Deze trade was dus goed voor een resultaat van ongeveer 20%. Hier wisten de analisten hun winst te nemen.

Deze analyse is op 19 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse zijn ondertussen al gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie