Wessel Kersting Wessel Kersting
05/03/2024 19:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/03/2024 13:06

Polkadot (DOT) vertrekt vanuit groene zone en kan snel doorschieten

Polkadot-DOT
Analyses
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Polkadot (DOT), bekend om zijn vermogen om verschillende blockchains te verbinden, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor DOT voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving waar je direct vragen kunt stellen aan analisten die wekelijkse meer dan 20 analyses delen. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse polkadot (DOT) koers

Polkadot lijkt aan een sterke stijging zijn begonnen. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de koers hiermee nog niet klaar is, legden ze onlangs aan Premium leden uit:

“De koers van DOT laat op de lange termijn een interessant patroon zien, met twee waves ((1)) en ((2)), die we in rood hebben gemarkeerd. Dit duidt op een zeer positief patroon, en wij verwachten dat er nu een sterke derde wave aankomt.

 

Deze fase is meestal snel en krachtig en we zien al tekenen van deze stijging; DOT begon recent snel te stijgen richting de $12, wat ons vermoeden bevestigt. We kunnen de eerste voorzichtige targets rond de $13 plaatsen en uiteindelijk zelfs naar targets rond de $20 kijken.

 

We hebben wel een veiligheidsmaatregel ingesteld bij ons instapmoment op $7,19. Als de koers daaronder zakt, verwachten we een verdere daling, maar op dit moment lijkt dat scenario onwaarschijnlijk. In de Premium omgeving blijven we de koers nauwlettend in de gaten houden.”

Datum analyse: 5 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/QewsCo9g/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie