Wessel Kersting Wessel Kersting
18/11/2023 10:18 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/11/2023 10:20

Polkadot koers corrigereert, crypto experts zien nieuwe koopkans

Polkadot-DOT
Analyses
Polkadot koerspatroon toont groene zone als omslagpunt

Foto: JOCA_PH/Shutterstock

In dit artikel delen we een technische analyse van polkadot (DOT), een innovatief netwerk ontworpen om verschillende blockchains met elkaar te verbinden. Onze analyse, afkomstig uit de Premium omgeving, belicht de recente koersontwikkelingen van DOT en geeft inzicht in mogelijke toekomstige trends.

Ben je op zoek naar diepgaandere inzichten of wil je jouw kennis uitbreiden? Voor slechts €1 kun je onze Premium omgeving 30 dagen uitproberen, waar je toegang krijgt tot uitgebreide marktanalyses en de mogelijkheid om te netwerken met deskundigen en gelijkgestemde investeerders.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse polkadot (DOT) koers

De analisten van Crypto Insdiers hebben onlangs weer een nieuwe DOT analyse gedeeld in de Premium omgeving. Zij zagen begin deze week al een flinke correctie aankomen:

“Wij houden onze long posities in DOT vast vanuit de groene box, maar we verwachten op korte termijn een significante correctie.

 

Bij het analyseren van de marktbewegingen hebben we namelijk een neerwaarts ABC Elliott wave patroon waargenomen. Dit patroon helpt ons om een tweede groene koopzone te identificeren die we nu rond de $4,74 hebben getekend.

 

Vanuit deze zone verwachten we weer een aanzienlijke opwaartse beweging. Indien DOT echter direct doorbreekt aan de bovenkant, zou dit een zeer positief signaal zijn en verwachten we dat DOT sneller omhoog gaat dan in eerste instantie verwacht.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Xq8tm8ib/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement