Wessel Kersting Wessel Kersting
08/02/2024 20:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/02/2024 15:05

Polygon (MATIC) bijna klaar voor harde stijging vanuit de groene zone

Polygon-MATIC
Analyses
Nieuwe veelbelovende crypto maakt zich op voor sterke stijging

Foto: XanderSt/Shutterstock

Polygon (MATIC), een oplossing voor Ethereum voor hoge snelheden, staat centraal in deze analyse. We onderzoeken de koersverwachting voor MATIC voor de nabije toekomst, ondersteund door inzichten uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer inzichten of heb je vragen? Voor 1 euro bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je deel uitmaakt van een gemeenschap van 1500+ leden waar wekelijks live webinars worden gehouden. Onze analyses dienen ter informatie en zijn geen financieel advies.

Deze Bitcoin concurrent stijgt hard en experts verwachten meer groei
Deze Bitcoin concurrent stijgt hard en experts verwachten meer groei

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De analisten van Crypto Insiders houden een interessante kans voor MATIC strak in de gaten. Zij legden dit onlangs als volgt uit in de Premium omgeving:

“Na de afronding van een wave 1 in november 2023, krijgen we nu het begin van een tweede wave. We zien een groot ABC Elliott Wave patroon dat voor een langere periode zijwaarts beweegt. Dit patroon lijkt zijn einde te naderen, met een innerwave die we inschatten tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus.

 

Er is echter een kans dat de koers nog even boven deze zone blijft voordat het verder omhoog gaat. We houden de groene koopzone, gelegen tussen de $0,52 en $0,60, nauwlettend in de gaten.

 

We verwachten dat de koers vanuit deze zone weer hard kan stijgen, maar dat kan ook niet vlak boven de zone zijn. Daarom blijven we in onze Premium omgeving updates verstrekken om op het precieze moment van de omkeer in te spelen.

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/1awfjaLP/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie