Wessel Kersting Wessel Kersting
29/04/2024 19:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/04/2024 11:16

Polygon (MATIC) daling bijna voorbij, koers kan hier met 80% stijgen

Polygon-MATIC
Analyses
Populaire AI-crypto volgt precies de voorspelling van onze experts

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Polygon (MATIC), een platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van Ethereum, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor MATIC, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig updates en live-streams delen.

Technische analyse Polygon (MATIC) koers

Polygon is de afgelopen maand geleidelijk gedaald, maar het einde van de neerwaartse tremd lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘‘Onze analyse onthult een groter 12345 Elliott Wave patroon waarvan we momenteel in wave 2 zitten. Deze fase wordt vaak geassocieerd met correcties, maar biedt ook kansen voor de oplettende belegger.

 

We zien dat de koers zich bevindt in een steunzone die ligt tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, welke in dit geval tussen de $0,60 en $0,70 ligt, wat een natuurlijke zone is waar de koers stabilisatie of zelfs een opleving kan ervaren. Hoewel we dicht bij het invalidatieniveau zijn, behouden we ons vertrouwen dat MATIC hierboven zal blijven.

 

Op korte termijn lijkt een verdere daling binnen de huidige marktstructuur waarschijnlijk, maar dit is niet per se een teken van algehele zwakte. Integendeel, we verwachten dat deze daling plaats zal maken voor een middellangetermijnstijging, zodra deze tweede wave is voltooid. Uiteindelijk stellen we onze targets op $1,40 en zelfs daarboven.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/gyd990py/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Crypto Radar: Bloed op de cryptomuur en bitcoin zakt steeds verder weg
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie