Wessel Kersting Wessel Kersting
25/02/2024 09:46 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/02/2024 12:40

Polygon (MATIC) kan vanaf groene zone met 60% omhoogschieten

Analyses
Shiba inu (SHIB) arriveert in groene zone, kan vanaf hier hard stijgen

Foto: XanderSt/Shutterstock

Polygon (MATIC), het toonaangevende platform voor Ethereum (ETH) schaling, wordt uitgelicht in deze analyse. We kijken naar de toekomstige koersverwachting van MATIC, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze exclusieve Premium omgeving waar je meer analyses kunt vinden en kunt leren van experts en meer dan 1.500 leden. Wij voorzien van informatie en hulpmiddelen, maar bieden geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De analisten van Crypto Insiders ontdekten recent nieuwe kansen voor MATIC waar zij hopen op in te kunnen spelen. Zij deelden onlangs hierover het volgende in de Premium omgeving:

“MATIC lijkt zijn huidige koersstructuur te hebben voltooid. In de blauwe zone, tussen $0,96 en $1, merkten we aanzienlijke weerstand op, wat ons doet denken aan een aanstaande, zij het kleinere, correctie.

 

We verwachten dat deze correctie de koers ongeveer 10 cent kan laten zakken, waardoor MATIC in een groene koopzone terechtkomt. Vanuit deze zone verwachten wij weer een flinke stijging en zullen dan ook overwegen om persoonlijk hier een positie in te nemen.

 

We voorzien een krachtige opwaartse trend die de koers naar de $1,40 zou kunnen brengen. Dit zou een potentiële winst betekenen van ongeveer 60%. We houden MATIC nauwlettend in de gaten en zullen regelmatig updates blijven delen om voor onze Premium leden.

Datum analyse: 23 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3d4sYI8a/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie