Wessel Kersting Wessel Kersting
12/04/2024 09:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/04/2024 09:09

Polygon (MATIC) klaar voor sterke stijging na recente dalingen

Analyses
VeChain (VET) koers kan vanaf hier met meer dan 80% stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Polygon (MATIC), een platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van Ethereum, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor MATIC, met een analyse uit onze Discord omgeving waar we analyses en live-streams regelmatig delen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse polygon (MATIC) koers

Polygon heeft recent een flinke daling gemaakt, maar het eind van deze neerwaartse trend lijkt in zicht. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“MATIC heeft onlangs een grotere correctie meegemaakt dan we hadden verwacht. Toch geloven we niet dat polygon nog veel verder zal zakken.

 

Het ziet ernaar uit dat de koers een ABC Elliott Wave patroon heeft voltooid en nu klaar is om een grotere stijging in te zetten. Dit betekent dat ondanks de daling, de cryptocurrency nog steeds sterke signalen vertoont.

 

We verwachten dat de koers eerst naar de trendlijnen rond de $1,20 zal klimmen, en daarna verder omhoog zal gaan. Kortom, ondanks de recente correctie blijven we positief over de toekomst van MATIC.”

Datum analyse: 8 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yMg2n2VV/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie