Wessel Kersting Wessel Kersting
08/01/2024 15:46 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2024 14:44

Polygon (MATIC) koers: Elliott Wave patroon duidt op verdere daling

Analyses
The Sandbox (SAND) leeft op, maar is het genoeg om de trend te breken?

Foto: ST House Studio/Shutterstock

Polygon (MATIC), bekend om zijn layer 2-oplossingen voor Ethereum, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor MATIC voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onze analyse is bedoeld om je te helpen in investeringskeuzes, het is geen financieel advies.

Technische analyse polygon (MATIC)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe analyse van MATIC gedeeld. Dit is wat de analisten over de koers zeiden:

“We hebben een interessante beweging bij MATIC gezien. De koers maakte een flinke daling vanaf de $1, waardoor nu een duidelijk 12345 Elliott Wave patroon zichtbaar is.

 

Dit patroon duidt op een innerwave binnen een groter correctief patroon. Op basis van onze huidige analyse verwachten we dat MATIC nog een wave naar beneden zal maken.

 

We blijven wel bullish op de middellange termijn. We voorzien dat de koers zich zal stabiliseren rond de $0,65. Vanaf daar kan MATIC waarschijnlijk weer stijgen.”

Datum analyse: 8 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/i1CjSGt9/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie