Wessel Kersting Wessel Kersting
16/01/2024 08:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/01/2024 08:43

Polygon (MATIC) koers: sterke opwaartse trend in de maak

Analyses
Ethereum (ETH) koers verzamelt kracht om enorme sprong te maken

Foto: Blue Planet Studio/Shutterstock

Polygon (MATIC), bekend om zijn efficiënte schaalbaarheidsoplossingen voor Ethereum (ETH), is het onderwerp van onze analyse vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting van MATIC voor de nabije toekomst. Dit artikel bevat een technische analyse rechtstreeks uit onze Premium omgeving.

Ben je geïnteresseerd in verdere details of heb je vragen? Voor een kleine bijdrage van slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten beschikbaar zijn om je te ondersteunen. Onthoud dat deze analyse bedoeld is om informatief te zijn en onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

In de Premium omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs een nieuwe MATIC analyse gedeeld. De analisten brachten de volgende punten naar voren:

“MATIC laat momenteel een patroon zien dat zowel interessant als uitdagend is. Recentelijk, aan het begin van deze maand, hebben we waargenomen dat MATIC een nieuwe bodem heeft gevormd.

 

Op dit moment lijkt de koers nu weer een impulsieve 12345 Elliott Wave patroon omhoog te vormen, als de innerwave 3 van een groter, gelijksoortig patroon. Dit is een zeer positief signaal en wijst op een opwaartse trend voor de komende periode.

 

Ons eerste doelwit voor MATIC is de $1,09, maar gezien de huidige marktdynamiek en het patroon, geloven we dat de koers nog veel hoger kan uitkomen. Deze ontwikkeling in MATIC is een belangrijk moment om in de gaten te houden.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/GkiuCf7d/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie