Wessel Kersting Wessel Kersting
21/11/2023 18:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/11/2023 16:25

Polygon (MATIC) koers trendomkeer start in de groene koopzone

Analyses
Polygon (MATIC) correctie leidt naar nieuwe kansen in groene zone

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

In dit artikel behandelen we de koers van polygon (MATIC), een platform dat de schaalbaarheid van de Ethereum blockchain verbeterd door snellere en goedkopere transacties mogelijk te maken. Deze analyse uit de Premium omgeving biedt inzicht in de recente koersbewegingen van MATIC en de verwachte trend voor de nabije toekomst.

Overweeg voor diepgaandere analyses een 30-daagse proefperiode in onze Premium omgeving voor slechts €1.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat MATIC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“In onze analyse van polygon is een dalende trend te zien, die zich vormt als een neerwaarts WXY Elliott Wave patroon en onderdeel is van de grotere tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Interessant is dat wave 1 ons doel rond de $1 zone heeft geraakt, wat onze aandacht nu verlegt naar de  groene koopzone tussen $0,61 en $0,74.

 

Binnen deze zone willen we overwegen om MATIC aan te kopen, met de verwachting een opwaartse beweging te zien. Deze stijging zou moeten beginnen rond de 100% Fibonacci, waar het einde van het WXY EW patroon wordt verwacht, rond $0,66.

 

Een belangrijk punt om in de gaten te houden is het invalidatieniveau op $0,49. Een beweging onder dit niveau zou ons dwingen onze strategie te herzien.”

Datum analyse: 20 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4sGn9SFr/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement