Wessel Kersting Wessel Kersting
03/06/2024 09:41 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2024 13:54

Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging

Fetch.ai-FET
Analyses
Ripple (XRP) lijkt klaar voor grote sprong ondanks SEC rechtszaak

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Fetch.ai (FET), bekend om zijn rol in het toepassen van kunstmatige intelligentie binnen de blockchain-technologie, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai lijkt klaar te zijn voor een nieuwe stijging na de recente correctie. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“FET vertoont een duidelijk patroon; de koers vormt een soort W-vorm. Opmerkelijk is dat de prijs binnen onze groene koopzone blijft, wat ondersteunt dat dit een belangrijk niveau is.

 

We hebben recentelijk liquiditeit opgehaald onder de vorige lokale bodem en het lijkt erop dat we nu weer naar boven kunnen kijken. Wat we nu graag willen zien, is een stijging waarbij de koers terugkomt om steun te vinden rond de $2,30, en vervolgens weer verder stijgt.

 

Op de middellange termijn willen we graag zien dat de piek van begin april wordt doorbroken. Ons huidige target ligt rond de $2,90. Dit scenario zou bevestigen dat de bullish trend intact blijft en we verdere opwaartse bewegingen kunnen verwachten.”

Datum analyse: 30 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Q2eTQfec/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie