Wessel Kersting Wessel Kersting
08/06/2024 15:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/06/2024 12:11

Populaire AI-crypto volgt precies de voorspelling van onze experts

Render Token-RNDR
Analyses
Populaire AI-crypto volgt precies de voorspelling van onze experts

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Render Token (RNDR), een gedecentraliseerd GPU-rendering netwerk dat grafisch intensieve taken voor kunstenaars en ontwikkelaars mogelijk maakt, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor RNDR, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig diepgaande analyses en live-streams delen.

Technische analyse render token (RNDR) koers

Ondanks dat de koers van render vrij stabiel leek, waarschuwden de analisten van Crypto Insiders al begin deze week voor een forse daling. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“De RNDR koers heeft de steunlijn goed gerespecteerd, maar we verwachten alsnog een daling om liquiditeit op te halen voordat de koers weer kan stijgen.

 

We verwachten dat RNDR daalt naar de groene zone die we onder de $9,40 hebben getekend, maar het is goed mogelijk dat de koers ook onder de $9 uitkomt tussen de rode lijnen van $8,57 en $8,78.

 

Hier kan RNDR waarschijnlijk steun vinden en een omkeer maken. Wij zullen daarom overwegen om in de groene zone onze positie uit te breiden. We kijken uit naar een flinke stijging vanuit de groene zone, maar wachten eerst op bevestiging van een omkeer.” 

 

Enkele dagen later zien we dat we dat RNDR inderdaad de verwachte daling heeft ingezet en diep in de groene zone uit is gekomen. In de Discord groep van Crypto Insiders houden onze analisten de koers nauw in de gaten.

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bT12U2Hu/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie