Wessel Kersting Wessel Kersting
03/10/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Populaire crypto zit in gevaarlijk terrein, maar er is hoop

Analyses
Populaire crypto zit in gevaarlijk terrein, maar er is hoop

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van the sandbox (SAND), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SAND in je portfolio? Dat is eigenlijk goed nieuws! Dit opent de deur naar een zee van mogelijkheden en nieuwe inzichten. Onze top-analisten onderzoeken wekelijks tientallen cryptomunten en delen hun handelsplannen met duizenden leden.

The Sandbox is een virtuele wereld waarin gebruikers land kunnen bezitten, spellen kunnen creëren en monetariseren, en ervaringen kunnen delen. Het staat bekend als een pionier in de metaverse en biedt tal van kansen voor zowel ontwikkelaars als gamers.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een weerspiegeling van de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor the sandbox (SAND)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat SAND binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“SAND wijst een ‘golden pocket’ af en we anticiperen op een daling richting het 1,272 Fibonacci-niveau op $0,2569. Deze zone, versterkt door de S2 pivotlijn, belooft een sterke steunzone te zijn, mede door de vormende RSI-divergentie.

Dit zal voor ons een interessante zone zijn om te overwegen SAND in te stappen. Daarom hebben we een groene koopzone tussen $0,236 en $0,257 kunnen teken. Daarna verwachten we weer een flinke stijging.”

Deze analyse is op 2 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via eToro

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.


 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie