Wessel Kersting Wessel Kersting
12/01/2024 16:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/01/2024 13:34

Quant (QNT) koers na korte opleving op weg naar nieuwe dieptepunt

Analyses
Quant (QNT) koers op weg naar nieuw dieptepunt na korte opleving

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Quant (QNT), bekend om zijn revolutionaire Overledger-technologie, is het focuspunt van onze analyse vandaag. Dit artikel biedt een technische analyse uit onze Premium omgeving gericht op de koersverwachting van QNT voor de komende periode.

Als je meer wilt weten of specifieke vragen hebt, bieden we toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro gedurende 30 dagen. Hier kun je rechtstreeks communiceren met onze analisten. Deze analyse is enkel bedoeld om te informeren, onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse quant (QNT)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe QNT analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Hierin benadrukken ze de volgende belangrijke aspecten:

“In onze nieuwste analyse van QNT zien we dat de munt een ABC Elliott Wave patroon omhoog heeft gevormd op de hogere timeframes. Dit is een correctief patroon, wat de kans vergroot dat we nieuwe dieptepunten kunnen verwachten onder de $83,9.

 

Voor de korte termijn lijkt het erop dat QNT eerst een stijging zal maken richting het 38,2% Fibonacci-niveau, die ligt op ongeveer $125. Dit zou de vierde wave vormen van het patroon. Na deze stijging verwachten we een nieuwe daling naar de lows rond $94. Dit zou dan de wave 5 markeren en het einde van het 12345 Elliott Wave patroon.

 

Hoewel we dus op de hele korte een stijging naar $125 verwachten, verwachten we daarna ook weer een flinke correctie te zien. Over de middellange termijn zijn we dus bearish.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/80nrjTZT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie