Wessel Kersting Wessel Kersting
18/04/2024 10:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/04/2024 09:55

Render (RNDR) begint te herstellen van forse daling en kan 80% stijgen

Analyses
Render (RNDR) begint te herstellen van forse daling en kan 80% stijgen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

Render Token (RNDR), een blockchain-gebaseerd platform dat grafische verwerkingskracht democratiseert, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor RNDR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar updates en live-streams regelmatig worden gedeeld.

Technische analyse render token (RNDR) koers

Onze analisten houden sinds kort ook RNDR bij op aanvraag van leden uit de Discord omgeving. In hun meest recente RNDR analyse gaven zij het volgende aan:

“RNDR was onlangs, zoals we eerder al hadden voorspeld, gedaald naar een belangrijke steunzone tussen de $6 en $7,50. Na het bereiken van deze zone zagen we een stijging, wat in lijn is met onze verwachtingen.

 

We blijven alert op de laagste punt van begin maart; het is cruciaal dat we niet onder dit niveau zakken. Recente activiteiten hebben de ‘imbalance’ in de dagelijkse grafiek weer hersteld, en sinds het vaststellen van de recente bodem hebben we een sterke stijging gezien.

 

Gezien de huidige structuur verwachten we dat RNDR kan doorstijgen naar eerdere hoge punten zoals $10,52, $12 en uiteindelijk $13,90. Dat zou een stijging van 80% kunnen zijn vanaf de huidige prijs. We blijven optimistisch over de vooruitzichten van RNDR.”

Datum analyse: 16 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jg3wer6p/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie