Wessel Kersting Wessel Kersting
23/02/2024 18:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/02/2024 13:19

Render (RNDR) koers lijkt nog lang niet klaar te zijn met stijgen

Analyses
Ethereum vindt 'golden pocket' en kan stijging naar $5.000 hervatten

Foto: Who is Danny/Shutterstock

Render (RNDR), bekend om zijn revolutionaire GPU-rendering netwerk, speelt de hoofdrol in deze analyse. De focus ligt op de koersverwachting van RNDR voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

In onze Premium omgeving delen we dagelijks nieuwe analyses en live-streams met meer dan 1.500 leden. Met een bijdrage van slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang. Dit platform is bedoeld om je kennis te verrijken, maar biedt geen financieel advies.

Technische analyse render (RNDR) koers

Op aanvraag van Premium leden heeft het team van analisten van Crypto Insiders een nieuwe analyse over de RNDR koers opgezet. Zij zeiden hierin het volgende:

“RNDR toont momenteel enkele zeer boeiende ontwikkelingen. We zien een opwaarts ‘12345 Elliott Wave’ patroon, wat een zeer goed teken is en wijst op een middellange tot lange termijn stijging van de koers.

 

Op dit moment bevinden we ons in de derde wave van dit patroon, wat duidelijk wordt door de explosieve groei die RNDR laat zien. Deze krachtige beweging is typerend voor de fase waarin we ons nu bevinden. Ons oog is gericht op de blauwe zone rond de $9,95 als ons primaire doel. We verwachten dat, na het bereiken van dit punt, er een korte periode van daling zal volgen voordat de koers zijn opwaartse trend voortzet.

 

Dit betekent dat we optimistisch blijven over de toekomst van render. RNDR laat sterke en positieve signalen zien die wijzen op een voortdurende stijging. We blijven de ontwikkelingen rondom deze munt in de Premium omgeving volgen.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/A7ILgh2k/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie