Wessel Kersting Wessel Kersting
06/05/2024 12:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/05/2024 11:25

Render (RNDR) vertrekt uit groene zone: dit zijn de volgende targets

Analyses
Bitcoin start trend omhoog: hoe koers naar nieuw record kan stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Render Token (RNDR), een gedecentraliseerd GPU-rendering netwerk dat kunstenaars en ontwikkelaars in staat stelt grafisch intensieve taken uit te voeren, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor RNDR, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse render token (RNDR) koers

Render lijkt na de recente daling zich weer klaar te maken voor een nieuwe opwaartse trend, en mogelijk naar nieuwe prijsrecords. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“RNDR daalde onlangs naar onze groene koopzone tussen de $8 en $8,62. Kort daarna testte de koers de blauwe zone rond de 50% Fibonacci-niveau, waar een orderblock sterke steun bood.

 

Hierdoor lijkt het er sterk op dat RNDR zijn bodem heeft gevonden en zich klaar maakt voor een nieuwe stijging. Wij hebben de dip dan ook persoonlijk gebruikt om onze positie uit te breiden.

 

We zijn nu gericht op het opzoeken van liquiditeit bij de vorige piek van $13,85, die ons eerste target vormt. Aansluitend hebben we het oog op een potentieel ambitieuzer doel, namelijk de 100% Fibonacci-niveau op $19. Deze niveaus markeren belangrijke punten waar we significante bewegingen en mogelijkheden verwachten.”

Datum analyse: 6 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/pOJwdLMa/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie