Wessel Kersting Wessel Kersting
28/09/2023 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Analyses
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel onthullen we een diepgaande analyse van vechain (VET), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Ook al bezit je geen VET, kan deze analyse je alsnog helpen. Onze analisten analyseren wekelijks meer dan 20 cryptomunten met hun diepgaande marktkennis en delen hun handelsplannen dagelijks met meer dan 1.000 leden.

VeChain kondigde onlangs VeWorld aan, een geavanceerde wallet voor Vechain gebruikers. Deze wallet benadrukt gedecentraliseerde veiligheid en integratie met VIP-180 tokens.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen van onze experts.

Fantom (FTM) experts delen nieuwe analyse: voorzichtigheid geboden

Technische analyse VeChain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een  nieuw handelsplan voor VET gedeeld in de Premium omgeving. Ondertussen kunnen we zien dat de koers dit plan netjes volgt. Zij zeiden hier het volgende over:

“VET is ondertussen de groene koopzone binnengedrongen die tussen de $0,01609 en $0,01645 ligt. Zoals we in onze voorgaande analyse hadden aangegeven, is dit het gebied waarvan we een vertrek naar boven verwachtten – en dat lijkt inmiddels te gebeuren.

De koers is in een opwaartse trend, en ons vizier is nu gericht op de blauwe weerstandszone tussen $0,02050 en $0,02125. Onze strategie voor nu? VET vasthouden en aandachtig observeren hoe de markt reageert wanneer deze de beoogde weerstandszone nadert.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie