Ivan Lagana Ivan Lagana
18/04/2024 14:49 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/04/2024 21:34

Ripple (XRP) daalt naar kritieke zone, kan koers vanaf hier herstellen?

XRP-XRP
Analyses
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord

Foto: Lukas Heldak/Shutterstock

Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We belichten de koersverwachting voor XRP met een analyse uit onze Discord omgeving, waar leden en experts actief discussiëren en hun visies delen over de toekomst van crypto.

Technische analyse XRP koers

XRP heeft onlangs een harde daling gemaakt, maar de koers lijkt inmiddels het dieptepunt bereikt te hebben. Vanuit hier kan de koers mogelijk herstellen, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

XRP heeft recent een aanzienlijke daling doorgemaakt, en bevindt zich nu in een potentieel belangrijke steunzone. Deze zone, gelegen tussen $0,38 en $0,45, biedt een kans voor de koers om te stabiliseren en hopelijk te herstellen richting $0,55.

 

Op dit moment is het cruciaal om te letten op tekenen van een verandering in de marktstructuur; een duidelijk signaal hiervan zou kunnen wijzen op een mogelijk herstel. Als we eenmaal een positieve verschuiving in de koersstructuur waarnemen, zou de volgende doelstelling voor XRP de $0,83 kunnen zijn.

 

Deze prijs vertegenwoordigt een significante doelstelling waar investeerders mogelijk weer interesse tonen in het kopen. Het is dus een periode van afwachten en observeren, met de hoop dat XRP vanuit deze steunzone een nieuwe opwaartse beweging zal starten.

Datum analyse: 17 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/S081frwg/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie