Wessel Kersting Wessel Kersting
26/02/2024 14:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/02/2024 00:14

Ripple (XRP) kan flinke duik maken naar $0,40, waarschuwen experts

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP) kan forse duik maken naar $0,4, waarschuwen experts

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Ripple (XRP), bekend om zijn internationale betalingsnetwerk, is het onderwerp van deze analyse. We richten ons op de koersverwachting van XRP, ondersteund door inzichten uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen lang toegang tot de Premium omgeving waar wekelijkse meer dan 20 verschillende crypto worden geanalyseerd voor meer dan 1.500 leden. Ons doel is om je te helpen, maar onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP maakte vorige zomer nog een enorme piek toen het een winst boekte in de rechtszaak tegen de Amerikaanse waakhond. Sindsdien is het echter opvallend rustig gebleven bij XRP. De analisten vrezen dan ook dat XRP nog een forse dip kan maken, legden ze onlangs uit:

“De koersbewegingen van XRP zijn momenteel vrij traag, maar ze blijven vooralsnog onze verwachtingen volgen. We hebben een WXY Elliott Wave patroon geïdentificeerd, waarbij de innerwave netjes binnen de 50% tot 61,8% Fibonacci-niveaus valt, oftewel tussen de $0,55 en $0,576.

 

Daar lijkt XRP tegen veel weerstand aan te lopen en we verwachten daarom dat de koers zijn neerwaartse trend zal voortzetten. We verwachten eerst dat de dip van begin dit jaar rond $0,47 wordt bereikt, maar verwachten dat de koers daarna zal dalen naar de blauwe zone rond de $0,40.

 

We zijn dus voor nu bearish ten opzichte van XRP, maar we verwachten dat de koers, eenmaal aangekomen in de blauwe zone, een sterke ommekeer kan maken. In de Premium omgeving blijven we deze ontwikkelingen nauw volgen.”

Datum analyse: 22 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WvC7fK8K/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie