Wessel Kersting Wessel Kersting
13/01/2024 11:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/01/2024 11:40

Ripple (XRP) op cruciaal kruispunt, welke kant breekt de koers uit?

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP) kan forse duik maken naar $0,4, waarschuwen experts

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Ripple (XRP), bekend om zijn real-time betalingssysteem en het faciliteren van internationale geldtransacties, is het onderwerp van onze analyse van vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting van Ripple voor de komende periode. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen, probeer dan onze Premium omgeving waar je voor slechts 1 euro 30 dagen toegang krijgt, en onze analisten je graag verder helpen. Bedenk wel dat deze analyse alleen bedoeld is ter informatie en geen financieel advies is.

Technische analyse ripple (XRP) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe XRP analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Hierin belichtten ze de volgende aspecten:

“Recent heeft XRP een periode van stabiliteit doorgemaakt, maar we hebben nog niet de gehoopte uitbraak boven de $0,63 gezien. Op dit moment zien we vanaf de 61,8% Fibonacci level een sterke weerstandszone, wat het voor XRP uitdagend maakt om verder omhoog te breken.

 

Indien XRP erin slaagt deze weerstand te doorbreken, verwachten we een opwaartse beweging richting de $0,70. Deze uitbraak zou een belangrijk signaal zijn voor een positieve trend in de nabije toekomst. Aan de andere kant, als deze weerstand te sterk blijkt te zijn, zullen we onze strategie moeten aanpassen en op zoek gaan naar andere potentiële neerwaartse bewegingen.

 

Zoals altijd blijven we de ontwikkelingen van XRP nauwkeurig volgen In de Premium omgeving. Het is als handelaar van groot belang dat we voorbereid zijn op zowel de positieve als de negatieve scenario’s.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DLhBuG6R/

 

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie